Як приготувати смачні млинці без молока?

Згадайте своє перше самостійно приготоване блюдо? Дуже часто це млинці. Чому їх рецепт ми дізнаємося першим? В першу чергу, тому, що млинці досить прості в приготуванні, і до того ж задовольняють смакам більшості з нас. Смаження надзвичайно смачних млинців займає зовсім небагато часу, тому – це відмінна ідея для термінового приготування перекусу.

Хоча може здатися, що рецепт приготування млинців всім добре відомий, тим не менш, варто відзначити, що в різних кулінарних традиціях він відрізняється між собою. Крім того, не завжди ми можемо вживати в їжу всі продукти, які використовуються для приготування млинців, наприклад, чимало дорослих людей мають непереносимість молочного білка. Прочитайте цю статтю, і Ви дізнаєтеся про те, як приготувати смачні млинці без молока.

Рецепти приготування млинців

Як уже було відзначено, як правило, кожен з нас прекрасно знає, як зробити млинці. Вам потрібно тільки змішати борошно, молоко, яйця, воду і порошок для випічки. Однак, всупереч першому враженню, це не єдиний спосіб, щоб приготувати смачні коржі. Рецептів млинців нескінченно багато, до того ж кожен з нас може додати свою “фірмову” начинку і смак буде зовсім інший.

Дітям, як правило, подобаються солодкі млинці, хоча й деякі дорослі не можуть собі відмовити в такому задоволенні. З іншого боку, гострі млинці – це дуже цікава ідея для внесення різноманітності в щоденний раціон.

Але що робити, коли ми дотримуємося дієти без молока? Ознайомтеся з нижченаведеними положеннями про те, як зробити млинці без молока.

Рецепт млинці без молока

Для приготування млинців без молока вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна;
  • 2 столові ложки вершкового масла;
  • щіпка солі;
  • 4 чайні ложки порошку для випічки;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 склянки води;
  • 2 яйця.

Спосіб приготування:

У велику миску вливаємо воду і додаємо яйця і масло. В іншому посуді змішуємо борошно, сіль, порошок для випічки і цукор. Наступний крок – змішування всіх компонентів і залишення готового замісу на 10-15 хвилин. Через зазначений час тісто буде готове для смаження.

Тепер з допомогою ополоника вилийте порцію сковороду і смажте близько 2 хвилин. Потім акуратно переверніть млинець на іншу сторону. Такі ж дії необхідно повторити з рештою тіста.

Млинці краще всього на смак поки теплі, тому після смаження, полийте їх зверху медом або посипте інші добавки.

Якщо у Вас залишиться надлишок коржів, їх можна обваляти в сухарях з овочами або м’ясним фаршем і знову обсмажити на олії.

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *